0

Je winkelwagen is leeg

Welke oplader heb je nodig voor je Apple apparaat?

Met de juiste accessoires haal je het maximale uit je Apple apparaat. Met een goede snellader laad je je toestel direct op. Aan de draadloze oplader kunnen naast smartphones ook headsets en smartwatches worden bevestigd. Hier helpen we je bij het kiezen van een oplader.

Laad je iPhone of iPad extra snel op met Apple USB-C Oplader 20W. De batterij van jouw iPhone zit met deze oplader na een halfuur voor de helft vol. Deze oplader ondersteunt namelijk snelladen. Alle iPhones vanaf de iPhone 8 ondersteunen snelladen. Je laadt ook de iPhone 13 serie op maximale snelheid op met deze oplader. De kabel die je meegeleverd krijgt met je nieuwe iPhone past op deze oplader. Met een usb C naar usb C kabel gebruik je deze oplader ook voor iPad Pro, je nieuwe iPad Air en iPad Mini.


Met een 3 in 1 oplader heb je verschillende mogelijkheden om je apparaten draadloos op te laden. Je kunt bijvoorbeeld 2 telefoons en je Apple Watch opladen, allemaal tegelijk. Maar je kunt ook 1 telefoon, 1 Airpods en 1 Apple Watch tegelijk opladen.

Is de batterij van je telefoon regelmatig leeg gedurende een lange autorit? Dan is een autolader iets voor jou. Deze originele Muvit opladers voor in de auto zijn op maat gemaakt voor jouw gsm. De oplader is stijlvol vormgegeven en voorziet je smartphone van extra energie wanneer het nodig is. Zo ben je altijd bereikbaar als je onderweg bent. De autoladers zijn klein en licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk mee te dragen zijn. Met de originele autolader ben je zeker van compatibiliteit met je telefoon. De lader laadt jouw telefoon veilig op. Een ingebouwde zekering beschermt je toestel tegen overspanning en kortsluiting gedurende het opladen.

Fooniq BV
Fooniq BV

Laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Nieuws

Speakers voor smartphones, deel je geluid overal
Speakers voor smartphones, deel je geluid overal

Smartphones kunnen bijna alles... behalve goed geluid produceren. Niemand vindt het leuk om een ​​YouTube-video of Spotify-tune te horen die door hun telefoon wordt afgespeeld. Het geluid is gedempt, blikkerig. Tegelijkertijd is het niet altijd praktisch om een ​​speaker overal mee naartoe te sjouwen. Dus wat zijn de opties voor degenen die naar podcasts willen luisteren op het achterterras of een afspeellijst willen delen met vrienden in het park? Lees verder om erachter te komen.
Lees verder
Alle gaming accessoires
Alle gaming accessoires

Als je een gamer bent die zijn/haar gaming-setup wil voltooien, maar niet weet waar te beginnen, ben je hier aan het juiste adres. In deze blog zetten we de essentiële gaming accessoires op een rij die je nodig hebt om gamen naar een nieuw niveau te tillen. Nadat je het moeilijke deel hebt gedaan (een pc bouwen), hoef je alleen maar de juiste gadget voor je behoeften te kiezen. Lees verder om de beste accessoires voor gamers te vinden.
Lees verder
Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes
Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes

Je gebruikt een geheugenkaart om je foto's en video's op te slaan. Deze kaarten zijn er in verschillende soorten en maten. In dit artikel lees je de belangrijke dingen die je moet weten voordat je een geheugenkaart koopt en welke kaart het beste bij jou past. Bekijk het aanbod van Fooniq als je wilt weten welke geheugenkaarten wij aanraden.
Lees verder