0

Je winkelwagen is leeg

Betaalmethoden

Betalen bij Fooniq.nl is gemakkelijk en veilig. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Bankoverschrijving, MisterCash/Bancontact (voor Belgische klanten), Paypal of op locatie binnen Zoetermeer met pin of contant afrekenen. We adviseren je om gebruik te maken van iDEAL. iDEAL is de snelste en veiligste methode om te betalen op internet in Nederland. Bovendien worden er geen kosten in rekening gebracht voor een iDEAL-betaling. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende betaalmethoden.

Betalen met iDEAL
iDEAL maakt het mogelijk om te betalen via jouw eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). Je doorloopt dezelfde stappen als bij het gebruikelijke internetbankieren.

Hoe werkt het? Betalen via iDEAL doet u in een paar stappen:
- Kies iDEAL als betaalmethode.
- Selecteer de bank waar je jouw bankzaken online regelt.
- Je komt direct in de bekende omgeving van jouw bank.
- De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld.
- Op de voor je bekende manier keur je de betaling goed.
- Je ontvangt een bevestiging van Ingenico (het gebruikte betaalplatform).
- Je keert terug naar onze webshop. De bestelling en betaling zijn geslaagd.

Voordelen van betalen met iDEAL:
- iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
- iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik. Betaalgegevens worden voor je ingevuld en je ziet direct de geslaagde betaling.
- Je houdt constant controle en overzicht op de betaling. De iDEAL-betaling wordt direct verwerkt en is daarna zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Overboeken
Overboeken betekent dat je, na het invoeren van jouw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Fooniq.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van jouw bank.

- Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
- Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
- Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit je orderbevestiging
- Bij ontvangst van je betaling sturen wij je direct een factuur via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Bankgegevens:
Naam: Fooniq B.V.
IBAN: NL19 INGB 0006 9281 94
BIC Code: INGBNL2A

SEPA-incasso
Je hebt de mogelijkheid via SEPA-incasso te betalen. Selecteer gewoon ‘SEPA-incasso’ in het vervolg-keuzemenu om aan de slag te gaan. Je ziet binnen 6 werkdagen de afschrijving op je rekeningafschrift.

Betalen met MisterCash/Bancontact (voor Belgische klanten)
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. MisterCash/Bancontact is de veiligste en meest efficiënte manier om op Fooniq.nl te betalen voor Belgische klanten. Met MisterCash/Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van MisterCash/Bancontact zonder dat je jouw daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Voor een MisterCash/Bankcontact betaling wordt 2% extra transactiekosten berekend.

Betalen met MisterCash/Bancontact biedt de volgende voordelen:
- Het is veilig
- Het is gebruiksvriendelijk
- Op werkdagen vóór 18:00 uur met MisterCash/Bancontact besteld? Vandaag nog verzonden!

Betalen met Paypal
Met PayPal kun je heel simpel online betalen. Geen gedoe meer met het eindeloos invullen van bankgegevens of creditcard nummers. PayPal zorgt ervoor dat jij met behulp van enkel een e-mailadres en een wachtwoord, veilig en gemakkelijk online betalingen kan doen. LET OP: Wanneer je kiest voor de betaalmethode PayPal dan kun je alleen ruilen/retourneren door middel van het terugsturen via het gratis antwoordnummer. Hierbij maak je gebruik van het ruilen & retourneren formulier.

Bij afrekenen op locatie:
Bij bezorging door Fooniq.nl zelf (dus niet door PostNL) op locatie binnen Zoetermeer kun je pinnen of contant betalen.