0

Je winkelwagen is leeg

Partners

PostNL
PostNl bezorgt dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Op een doordeweekse dag bezorgt PostNL in de Benelux gemiddeld 800.000 pakketten en 7 miljoen brieven. Voor onze klanten is PostNL de onmisbare schakel tussen ons en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld.

Al ruim 220 jaar zorgt PostNL ervoor dat post betrouwbaar en bereikbaar is in Nederland. Met ruim 38.000 medewerkers is PostNL een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. PostNL heeft het grootste en meest moderne logistieke post- en pakkettennetwerk in de Benelux. Daarnaast is PostNL wereldwijd actief met zijn cross-border activiteiten onder de naam Spring.

Webwinkel Keurmerk
WebwinkelKeur is hét moderne webshop keurmerk inclusief klantbeoordelingen dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen. 

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Het betalen met iDEAL wordt onder meer toegepast voor aankopen in webshops, energierekeningen, gemeentebelastingen, verkeersboetes, opwaarderen van beltegoeden en donaties. Deze betaalmethode kan worden aangeboden op een website of via e-mail, sms, WhatsApp of sociale media. Het is onder meer een vervanger van de papieren acceptgiro. Het heeft (voor zover van toepassing) als voordeel boven een eigen overschrijving via internetbankieren dat het bedrag en betalingskenmerk niet handmatig overgetypt hoeven te worden.

PayPal
PayPal is een wereldwijd betaalsysteem dat particulieren, webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet u zich aanmelden met een e-mailadres. U betaalt met uw bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar u tegoed op plaatst).