0

Je winkelwagen is leeg

Welke oplader heb je nodig voor je Samsung apparaat?

Met de juiste accessoires haal je het maximale uit je Samsung apparaat. Met een goede snellader laad je je toestel direct op. Aan de draadloze oplader kunnen naast smartphones ook headsets en smartwatches worden bevestigd. Hier helpen we je bij het kiezen van een oplader.
Snelladers

Samsung Fast Charger
Met een Power Delivery oplader laad je jouw Samsung apparaat extra snel op. De snelste oplader is de 25 watt Super Fast Charging oplader van Samsung zelf. Daarmee laad je een lege batterij in iets meer dan 1 uur voor 100 procent op. Met een Power Delivery oplader zit je smartphone in 1 uur en 30 minuten voor 100 procent vol. Dat is 1,5 à 2 keer zo snel als wanneer je een oplader zonder snelladen gebruikt.

 

Draadloze Opladers

Met een Samsung draadloze oplader voor meerdere apparaten laad je ook je Galaxy Watch en oordopjes op. Omdat de Galaxy Watch een bolle achterkant heeft, heb je voor je horloge een speciaal soort oplader nodig. Je kan je Watch niet opladen op een normale draadloze lader of een lader voor Apple smartwatches. Ga voor een dubbele Samsung Wireless Charger als je tegelijk je smartphone en je Watch wil opladen. Op een oplader voor 3 apparaten laad je ook je oordopjes of een extra smartphone op.


Autoladers
Samsung Autolader Dubbele USB
Deze originele Adaptive Fast Charging Dual port Autolader 9.0V / 2,0 A is geschikt voor alle toestellen met een USB data / laadkabel. De Adaptive Fast Charging Dual port Autolader laadt je telefoon extra snel op! Nooit meer lang hoeven wachten, voordat je toestel is opgeladen als je degene bent die graag snel een volle batterij wil hebben? Dan is de Adaptive Fast Charging Dual port Autolader echt iets voor jou! De autolader is bruikbaar voor Samsung toestellen maar ook voor bijvoorbeeld Apple, Sony, Huawei of OnePlus toestellen. Je moet dan wel de data / oplaadkabel gebruiken die voor dat toestel is.

Fooniq BV
Fooniq BV

Laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Nieuws

Speakers voor smartphones, deel je geluid overal
Speakers voor smartphones, deel je geluid overal

Smartphones kunnen bijna alles... behalve goed geluid produceren. Niemand vindt het leuk om een ​​YouTube-video of Spotify-tune te horen die door hun telefoon wordt afgespeeld. Het geluid is gedempt, blikkerig. Tegelijkertijd is het niet altijd praktisch om een ​​speaker overal mee naartoe te sjouwen. Dus wat zijn de opties voor degenen die naar podcasts willen luisteren op het achterterras of een afspeellijst willen delen met vrienden in het park? Lees verder om erachter te komen.
Lees verder
Alle gaming accessoires
Alle gaming accessoires

Als je een gamer bent die zijn/haar gaming-setup wil voltooien, maar niet weet waar te beginnen, ben je hier aan het juiste adres. In deze blog zetten we de essentiële gaming accessoires op een rij die je nodig hebt om gamen naar een nieuw niveau te tillen. Nadat je het moeilijke deel hebt gedaan (een pc bouwen), hoef je alleen maar de juiste gadget voor je behoeften te kiezen. Lees verder om de beste accessoires voor gamers te vinden.
Lees verder
Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes
Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes

Je gebruikt een geheugenkaart om je foto's en video's op te slaan. Deze kaarten zijn er in verschillende soorten en maten. In dit artikel lees je de belangrijke dingen die je moet weten voordat je een geheugenkaart koopt en welke kaart het beste bij jou past. Bekijk het aanbod van Fooniq als je wilt weten welke geheugenkaarten wij aanraden.
Lees verder