0

Je winkelwagen is leeg

Alle gaming accessoires

Als je een gamer bent die zijn/haar gaming-setup compleet wilt maken, maar niet weet waar te beginnen, ben je hier aan het juiste adres. In deze blog zetten we de essentiële gaming accessoires op een rij die je nodig hebt om gamen naar een nieuw niveau te tillen. Nadat je het moeilijke deel hebt gedaan (een pc bouwen), hoef je alleen maar de juiste gadget voor je behoeften te kiezen. Lees verder om de beste accessoires voor gamers te vinden.



Inhoud

• Gaming Controllers
• Telefoon/Tablet Gaming Controllers
• Opladen
• Gaming Muizen
• Gaming Headsets
• Gaming Toetsenbord







Gaming Controllers

Er is niks mis met de controllers die PlayStation en Xbox naast hun gameconsoles verkopen. Maar misschien ben je op zoek naar een nieuwe of een tweede voor een tweede speler en die kun je hier vinden. Ze passen misschien beter in je hand, hebben een zachter prijskaartje, of nog belangrijker: ze bieden boeiende extra opties voor de meer gemotiveerde speler. Bedraad of onbedraad, compatibel met meerdere systemen, of console-specifiek... of pc, want vrijwel elke game die er is, speelt gewoon beter met een controller.




Telefoon/Tablet Gaming Controllers

Gamen met je telefoon/tablet is geweldig! Maar spelen met twee vingers op het scherm voelt nog steeds onnatuurlijk... Daarom zijn er gamecontrollers die je met je telefoon/tablet kunt gebruiken. Met een telefoon/tablet-controller speel je veel makkelijker games op je telefoon. De meeste gamecontrollers werken met Bluetooth en kunnen rechtstreeks op je smartphone worden aangesloten.








Opladen

Er is niets frustrerender dan wanneer de batterij van je draadloze controller leeg raakt. In de meeste gevallen kun je hem nog gebruiken door een kabel aan te sluiten, maar dat is niet ideaal. De aanschaf van zo'n laadstation betaalt zich snel terug in comfortabele en zorgeloze gamesessies. Je hebt ze voor PlayStation, Xbox en Switch en in de meeste gevallen kun je twee controllers tegelijk opladen. We hoeven waarschijnlijk niemand meer aan te bevelen die op hun smartphone speelt het wenselijke product genaamd "powerbank" te gebruiken.



Gaming Muizen

Wil je je tegenstanders snel verslaan of accuraat reageren op in-game acties? Een goede draadloze gamingmuis is dus essentieel. Zeker wanneer online gamen meer is dan alleen een hobby, kan een draadloze gamingmuis het verschil maken tussen winnen en verliezen. Draadloze gamingmuis kan je vaardigheden en score in gaming verbeteren. Met een draadloze gaming muis reageer je heel snel en stel je hem helemaal naar wens in. De meeste draadloze gamingmuizen hebben knoppen die je naar wens kunt programmeren. Bij sommige draadloze gamingmuizen kun je het gewicht aanpassen of de ledverlichting aanpassen om te weten wanneer er actie op komst is.



Gaming Headsets

Een goede headset is niet alleen een geluk voor huisgenoten die niet van je gamegeluid willen genieten, maar helpt je ook om jezelf onder te dompelen in een diepere game-ervaring. De beste koptelefoons zijn duurzaam, comfortabel en vertellen je precies waar de dreiging vandaan komt. De beste zijn zelfs compatibel met Surround Sound. Koptelefoons zijn ook microfoons. Immers: elke speler in een team weet dat kristalheldere spraakcommunicatie het verschil kan maken tussen winnen en verliezen. Je wilt een headset kiezen waarmee je eenvoudig en nauwkeurig de balans tussen audio en in-game chat kunt regelen.





Gaming Toetsenbord

Om uw game-ervaring aangenaam te maken, heeft u een toetsenbord nodig dat opvalt in comfort en gebruiksgemak. Of je nu een game zoals PUBG of counterstrike speelt, een kwaliteitstoetsenbord maakt een heel verschil. Kies altijd een toetsenbord met achtergrondverlichting, zodat je kunt zien wat je indrukt als je games speelt in een verduisterde kamer.
Fooniq BV
Fooniq BV

Laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Nieuws

Speakers voor smartphones, deel je geluid overal
Speakers voor smartphones, deel je geluid overal

Smartphones kunnen bijna alles... behalve goed geluid produceren. Niemand vindt het leuk om een ​​YouTube-video of Spotify-tune te horen die door hun telefoon wordt afgespeeld. Het geluid is gedempt, blikkerig. Tegelijkertijd is het niet altijd praktisch om een ​​speaker overal mee naartoe te sjouwen. Dus wat zijn de opties voor degenen die naar podcasts willen luisteren op het achterterras of een afspeellijst willen delen met vrienden in het park? Lees verder om erachter te komen.
Lees verder
Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes
Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes

Je gebruikt een geheugenkaart om je foto's en video's op te slaan. Deze kaarten zijn er in verschillende soorten en maten. In dit artikel lees je de belangrijke dingen die je moet weten voordat je een geheugenkaart koopt en welke kaart het beste bij jou past. Bekijk het aanbod van Fooniq als je wilt weten welke geheugenkaarten wij aanraden.
Lees verder
Welk soort telefoonhoesje past bij jou?
Welk soort telefoonhoesje past bij jou?

Vallen, stoten, schaven, tikken, morsen... in een druk leven loert er op elk moment gevaar voor je telefoon of tablet. Voor het beschermen van je telefoon is een telefoonhoesje dan ook een eerste levensbehoefte. Wij leggen je alle soorten telefoonhoesjes voor: van modellen tot materialen en opties.
Lees verder