0

Je winkelwagen is leeg

Welk soort telefoonhoesje past bij jou?

Vallen, stoten, schaven, tikken, morsen... in een druk leven loert er op elk moment gevaar voor je telefoon of tablet. Voor het beschermen van je telefoon is een telefoonhoesje dan ook een eerste levensbehoefte. Wij leggen je alle soorten telefoonhoesjes voor: van modellen tot materialen en opties.

 

Inhoud

• Verschillende modellen
• Verschillende materialen
• Verschillende opties en functies
• Welke telefoonhoesje is het beste?

    1. Kies je telefoonhoesje: modellen

    Bij het kiezen van een telefoonhoesje moet je eerst kijken naar het model: wil je het hoesje open of dicht? Wil je ruimte voor pasjes of heb je liever een elegant design? Kortom: welk model telefoonhoesje past het beste bij jou?




    Book case

    De naam zegt het al: een telefoonhoesje in de vorm van een boek. Het beschermt de voor- en achterkant en is meestal gemaakt van leer of kunstleer. In het "boekhoesje" bewaar je minimaal twee pasjes, dus je pinpas is altijd veilig. Reality: een luxe uitvoering van een boekhoesje met een standaard waar je je telefoon makkelijk neer kunt zetten terwijl je video's in liggend formaat bekijkt. Nadeel: je moet het elke keer openen als je het gebruikt.



    Back cover

    Nogmaals, de naam past hier goed bij: "backcover" bedekt alleen de achterkant en soms de zijkant van je telefoon. Hierdoor hoef je de klep niet van het boekhoesje te openen. Helaas mist deze case een screenprotector. Dit probleem los je eenvoudig op met een losse screenprotector.



    2-in-1 hoes

    De "2 in 1 hoes" is een liefhebber van bovenstaande twee: een boekhoesje met een backcover die je met een magneet eenvoudig weer op zijn plaats klikt. Veel bescherming en veel ruimte, maar niet de dunste en nogal wat ontvouwen.



    S-view cover

    Dit hoesje heeft een "venster" in de klep en is speciaal ontworpen voor Samsung telefoons. Zo heb je bescherming aan je scherm, maar kun je toch snel controleren wie er belt, welke berichten binnenkomen, hoe laat het is en hoeveel batterij je nog hebt.











    Sportarmband

    Of je nu hardloopt of traint: met een "sportarmband" heb je altijd toegang tot je telefoon tijdens de training en geniet je van je beste muziek. Je draagt ​​een handige elastische band om je arm of heup. De makkelijke sluiting beschermt tegen weer en wind.


    2. Kies je telefoonhoesje: materialen

    Nu je weet wat je nieuwe telefoonhoesje gaat doen, begin je het juiste materiaal te vinden voor jou en je telefoon: hard of zacht? Kunstleer of echt leer? Aluminium of stof?




    Hard kunststof (Polycarbonaat)

    De harde kunststof hoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, is erg stevig en biedt hoogwaardige bescherming aan de achterkant en zijkanten. Door de perfecte pasvorm sluit het toestel goed aan. Het enige nadeel: kwetsbaar.











    Zacht kunststof

    De zachte versie hoes zorgt door zijn veelzijdigheid voor extra demping en grip en beschermt de achterkant en zijkanten. Iets minder sterk en steviger dan hard plastic.


    Leer

    Leer is dé keuze voor kwaliteit, luxe en stijl. De hoes voelt prettig aan en past zich perfect aan je telefoon aan zonder dik of zwaar te zijn. Er zijn verschillende prijzen, er is altijd de gouden regel: hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit. Goedkoop is vaak duurkoop.


    Kunstleer

    De nepversie doet meestal niet onder voor het echte leer. Als gevolg hiervan is de hoes een zeer populair materiaal, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen. Slijt sneller en voelt goedkoop aan. Nogmaals, goedkoop is duurkoop.


    Aluminium

    Is je telefoon je grote liefde? Verwen je telefoon met een stevige hoes. Dit stevige materiaal geeft prioriteit aan bescherming. Ook mooi uitgevoerd. Nadelen: Aluminium valt vaak in het hogere segment.


    3. Kies je telefoonhoesje: opties / functies

    Een hoesje is niet alleen beschermend of flitsend, maar heeft soms meer functies. Wil je meer kaarten kwijt? Moet je lang van huis zijn zonder oplader? Wilt u schade voorkomen door water?



    Pasjes

    Ruimte voor pasjes maakt deze hoes een handtas of portemonnee overbodig. Op deze manier heb je je handen vrij om andere dingen te doen, zoals appen met je vrienden. Met voldoende vakken berg je  je pinpas, rijbewijs en andere kaarten op - alles wat je nodig hebt! Let extra goed op je telefoon, want zonder toestel ben je in één klap alles kwijt.









    Waterdicht

    Gebruik je je telefoon in bad of onder de douche? Zet je vaak muziek aan in de badkamer? Of ben je actief bezig met watersport? Dan is een waterdichte hoes geen overbodige luxe. Er zijn zelfs hoezen waarmee je onderwater kunt filmen!


    Magneetsluiting / drukknoop

    Wil je rust of de telefoon even wegleggen? Dan is een magneetsluiting of drukknoop handig. Hierdoor blijft je telefoon goed gesloten en goed beschermd tegen beschadiging. Je hebt hoesjes met ingebouwde magneten, lipmagnetische sluitingen of drukknopsluitingen.










    Ingebouwde screenprotector

    Je gebruikt deze hoes om je scherm krasvrij te houden en te beschermen tegen vallen. In het Nederlands "schermbeschermer". Je legt een beschermlaag op je bestaande scherm, meestal plastic of glas. Nadeel: bij plastic moet je wat inleveren qua schermhelderheid.


    Window view

    Bij een telefoonhoesje (bookhoesje en flipcase) zie je niet meteen wat er op je scherm staat. Een "venster" is de oplossing. Dit is het venster met de meest relevante informatie van je telefoon: zo zie je wie er belt, hoe laat het is en wat voor weer het is.


    Ingebouwde accu

    Is je batterij snel leeg? Koop dan een hoesje met een ingebouwde batterij, die de levensduur van de batterij van je telefoon aanzienlijk verlengt. Deze hoes is meestal groter en dikker, maar gaat langer mee: praktisch voor op reis.



    Draadloos opladen

    Niet alle telefoons hebben draadloos opladen. Een speciaal hoesje biedt uitkomst: je laadt je toestel draadloos op dankzij de Qi-technologie van het hoesje.


    Welke telefoonhoesje is het beste?

    Met zoveel opties zit er vast een hoesje bij dat past bij jou en je toestel. Je kunt bij Fooniq.nl terecht voor alle modellen en materialen telefoonhoesjes: of je nu op zoek bent naar een book case, flip case, hoesje van stof, leer of helemaal waterdicht.

    Bekijk snel al onze telefoonhoesjes!

    Fooniq BV
    Fooniq BV

    Laat een reactie achter

    Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


    Ook in Nieuws

    Speakers voor smartphones, deel je geluid overal
    Speakers voor smartphones, deel je geluid overal

    Smartphones kunnen bijna alles... behalve goed geluid produceren. Niemand vindt het leuk om een ​​YouTube-video of Spotify-tune te horen die door hun telefoon wordt afgespeeld. Het geluid is gedempt, blikkerig. Tegelijkertijd is het niet altijd praktisch om een ​​speaker overal mee naartoe te sjouwen. Dus wat zijn de opties voor degenen die naar podcasts willen luisteren op het achterterras of een afspeellijst willen delen met vrienden in het park? Lees verder om erachter te komen.
    Lees verder
    Alle gaming accessoires
    Alle gaming accessoires

    Als je een gamer bent die zijn/haar gaming-setup wil voltooien, maar niet weet waar te beginnen, ben je hier aan het juiste adres. In deze blog zetten we de essentiële gaming accessoires op een rij die je nodig hebt om gamen naar een nieuw niveau te tillen. Nadat je het moeilijke deel hebt gedaan (een pc bouwen), hoef je alleen maar de juiste gadget voor je behoeften te kiezen. Lees verder om de beste accessoires voor gamers te vinden.
    Lees verder
    Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes
    Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes

    Je gebruikt een geheugenkaart om je foto's en video's op te slaan. Deze kaarten zijn er in verschillende soorten en maten. In dit artikel lees je de belangrijke dingen die je moet weten voordat je een geheugenkaart koopt en welke kaart het beste bij jou past. Bekijk het aanbod van Fooniq als je wilt weten welke geheugenkaarten wij aanraden.
    Lees verder