0

Je winkelwagen is leeg

Speakers voor smartphones, deel je geluid overal

Smartphones kunnen bijna alles... behalve goed geluid produceren. Niemand vindt het leuk om een ​​YouTube-video of Spotify-tune te horen die door hun telefoon wordt afgespeeld. Het geluid is gedempt, blikkerig. Tegelijkertijd is het niet altijd praktisch om een ​​speaker overal mee naartoe te sjouwen. Dus wat zijn de opties voor degenen die naar podcasts willen luisteren op het achterterras of een afspeellijst willen delen met vrienden in het park? Lees verder om erachter te komen.

De perfecte mobiele speakers voor je smartphone vinden

Het eerste waar we aan moeten denken, is de afweging tussen draagbaarheid en geluidskwaliteit. De reden dat smartphones geen goed geluid kunnen produceren, is dat hun interne luidsprekers gewoon te klein zijn en er geen ruimte is voor grotere. Het spreekt vanzelf dat hoe groter de mobiele luidspreker die men gebruikt om dit geluid aan te vullen, hoe beter het over het algemeen zal zijn. Een te grote speaker wordt echter lastig te vervoeren. Elke persoon moet beslissen welk aspect prioriteit moet krijgen: draagbaarheid of geluidskwaliteit. Gelukkig zijn er veel mobiele luidsprekers door Fooniq aangeboden die een bijna perfecte balans hebben.





Wonderen op zakformaat:

Luister overal naar je favoriete muziek met deze draagbare bluetooth speaker. Maak met je telefoon of tablet verbinding via bluetooth tot op 10 meter afstand. De Huawei Soundstone is licht en compact, dus je neemt hem makkelijk mee. Met het handige koord bevestig je de speaker bijvoorbeeld aan je rugzak. De speaker is ook namelijk ook bestand tegen spatwater en zweet, dus je gebruikt de Soundstone ook buiten. Op één keer opladen gaat de batterij zo’n 8,5 uur mee.







De middenweg: draagbare mini-soundbars voor smartphones

De Huawei bluetooth speaker is het perfecte accessoire om elk feest nog leuker te maken. Het biedt kristalhelder geluid en een krachtige bas. Dit terwijl de box minimale ruimte in beslag neemt van je kamer tas. Het wordt geleverd met een draagkoord voor maximale draagbaarheid, evenals een MicroUSB-oplaadkabel voor maximaal gemak. De Huawei bluetooth-luidspreker CM510 wordt ingeschakeld met een simpele druk op de knop. De box beschikt over een realtime statusindicator en kan zelfs worden gekoppeld aan een andere luidspreker voor uitstekende muziekuitvoer.




Grotere mobiele luidsprekers voor veeleisende oren

Met de JBL Boombox 2 voorzie je elk feestje van krachtig geluid. Dankzij de passieve basradiatoren aan de zijkant van de bluetooth speaker geniet je van een volle bas. De accu gaat bij gemiddeld volume tot wel 24 uur mee waardoor je niet snel zonder muziek komt te zitten. Neem de speaker gerust mee naar het strand of zwembad het waterbestendige ontwerp. Heb je meerdere JBL speakers? Koppel deze aan elkaar met de Partyboost functie en haal nog meer uit het geluid. Wanneer je telefoon leeg is, laad je deze eenvoudig op via de ingebouwde powerbank. De Boombox beschikt over een led lampje waarmee je het batterijpercentage afleest.


Haal het meeste uit Bluetooth met luidsprekers voor smartphones

Bluetooth is een geweldige manier om muziek te streamen. Het biedt het voordeel dat het volledig onafhankelijk is van wifi en andere netwerken, samen met een laag energieverbruik en een redelijk universele acceptatie. Bijna elk draagbaar apparaat is tegenwoordig uitgerust met Bluetooth. Het nadeel van Bluetooth is een beperkt bereik - tot ongeveer 10 meter. Het voordeel is de eenvoud en het gebruiksgemak. Het enige dat nodig is, is een Bluetooth-bron en afspeelapparaat.

Luidsprekers voor smartphones laten je hardop genieten van je audio

• Smartphones klinken niet geweldig omdat ze niet genoeg ruimte hebben voor fatsoenlijke luidsprekers
• Zelfs de kleinste draagbare luidsprekers zullen de weergave van uw smartphone enorm verbeteren
• Er is een compromis tussen grootte en geluidskwaliteit, vooral als het om bas gaat
• Bijna alle mobiele luidsprekers gebruiken Bluetooth vanwege de mogelijkheid om onafhankelijk te streamen tussen bron en afspeelapparaat
• Bluetooth-apparaten van de huidige generatie met het Advanced Audio Distribution Profile kunnen audio van hoge kwaliteit in stereo afspelen
• Het koppelen van de twee apparaten gaat moeiteloos en na de eerste keer automatisch

Bekijk hier alle luidsprekers van Fooniq.nl!
Fooniq BV
Fooniq BV

Laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Nieuws

Alle gaming accessoires
Alle gaming accessoires

Als je een gamer bent die zijn/haar gaming-setup wil voltooien, maar niet weet waar te beginnen, ben je hier aan het juiste adres. In deze blog zetten we de essentiële gaming accessoires op een rij die je nodig hebt om gamen naar een nieuw niveau te tillen. Nadat je het moeilijke deel hebt gedaan (een pc bouwen), hoef je alleen maar de juiste gadget voor je behoeften te kiezen. Lees verder om de beste accessoires voor gamers te vinden.
Lees verder
Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes
Een gids voor SD- en Micro-SD kaarttypes

Je gebruikt een geheugenkaart om je foto's en video's op te slaan. Deze kaarten zijn er in verschillende soorten en maten. In dit artikel lees je de belangrijke dingen die je moet weten voordat je een geheugenkaart koopt en welke kaart het beste bij jou past. Bekijk het aanbod van Fooniq als je wilt weten welke geheugenkaarten wij aanraden.
Lees verder
Welk soort telefoonhoesje past bij jou?
Welk soort telefoonhoesje past bij jou?

Vallen, stoten, schaven, tikken, morsen... in een druk leven loert er op elk moment gevaar voor je telefoon of tablet. Voor het beschermen van je telefoon is een telefoonhoesje dan ook een eerste levensbehoefte. Wij leggen je alle soorten telefoonhoesjes voor: van modellen tot materialen en opties.
Lees verder